Over Ons

Het unieke aan het AD[H]DITION platform is dat het gestart is door professionals met ADHD of ADD. Zij weten daardoor maar al te goed wat de uitdagingen zijn van deze bijzondere bedrading maar vertellen ook graag over de positieve eigenschappen van ADHD. Natuurlijk wordt er ook veel aandacht besteed aan de valkuilen, het liefst met een beetje humor, en altijd oplossingsgericht hoe de lezer met tips, tools en technieken vol gas binnen de bochten kan blijven.

AD[H]DITION is onderdeel van ADHD-centrum Nederland, een organisatie die uitgaat van de krachten van het ADHD-bedrade brein.

Er is veel ruimte binnen de community en het online magazine voor creativiteit, discussie, dialoog en crowdsourcing. AD[H]DITION heeft de ambitie snel hét Nederlandse platform te worden voor behandelaars en volwassenen met ADHD of ADD! Want snelheid zit nu eenmaal in onze genen.

Comments

 1. Wat een verrassing om diit nieuwe tijdschrift over ADHD te lezen. Super initiatief.
  Als ADHDcoach en ervaringsdeskundige zou ik graag mijn bijdrage willen leveren.
  Verder train ik jongeren vanaf 12 jaar met ADHD in een groep van maximaal 6 personen.
  Ook volwassenen met ADHD zijn zowel individueel als in de groep welkom in Amsterdam westerpark op een prachtige locatie.

 2. Beste ADHDmagazine,

  Misschien ligt het aan mij maar is het niet een beetje contrast dat het laatste artikel van augustus is op een website voor en door ADHD’ers? Zo kun je natuurlijk nooit de grootste worden! Haha
  Jammer want ik vind het een mooi initiatief…

 3. Ben ik de enige nog op deze website? Ik voel me een beetje eenzaam hier. Is de website stopgezet?

 4. Beste,
  Al enkele jaren probeer ik mijn weg in de journalistiek te vinden; eerst dankzij een korte opleiding uitgaande van de Fontys Hogeschool, nu heb ik een tweejarige opleiding achter de rug. Ik heb 6 mensen (3 mannen en 3 vrouwen) geïnterviewd. Kan ik bij jullie terecht met mijn interviews?

 5. Beste redactie,

  ik ben vandaag gestuit op deze leuke, informatieve & grappige site.
  M’n hyperfocus sprong aan & ik ben al 3 uur aan het lezen.
  (Helaas is dit nu wel de verkeerde focus, aangezien m’n studie ongeduldig staat te wachten).
  Het valt me nu pas op dat er veel oude reacties staan?! Jammer!
  Is de site nog actief?

  Groetjes,
  Malou

  • Hallo Malou,

   Leuk om te lezen dat je ons hebt gevonden! 🙂
   De site heeft een pauze gehad en is nu langzaamaan weer aan het opstarten.
   Studeerze en wellicht tot gauw 😉

   Groetjes,
   Sara

 6. Zolang er hier artikelen worden gehandhaaft waarin de schrijfster hoog opgeeft van bachbloesemtherapie als middel tegen ADHD zal deze website wat mij betreft geen geloofwaardigheid dragen.

  Dat dezelfde schrijfster in de reageerpanelen van het artikel een handeltje begint te drijven met geintereseerde goedgelovigen is een onvergefelijke schande. Ik heb dit gerapporteerd bij ADHDCentrum en hoop van ganser harte dat die snel ingrijpen.

 7. Redactie ADHDITION Magazine zegt

  Hallo Joost,

  Dank voor je opmerkzaamheid!
  Vanuit de redactie is een bericht geplaatst in desbetreffende thread waarin is aangegeven dat prijzen, websites etc. niet meer toegelaten worden op http://www.adhdmagazine.nl. Reacties met deze info die al geplaatst waren zijn verwijderd. De schrijfster van het item is, voor zover wij kunnen zien, niet betrokken geweest in de reacties.

  De redactie

Speak Your Mind

*