Homepage

Hoe meer je je talenten kunt ontwikkelen en dat waar je last van hebt kunt verminderen, hoe makkelijker je in het leven komt te staan.

Ga jij ADHD of ADD net als wij zien als een kwaliteit? Is jouw brein soms misschien lastig voor jezelf en anderen maar heb je ook ontdekt wat jou jou maakt? Een positieve kijk op ADHD/ADD betekent waardering voor wie je bent, hoe je denkt en hoe je het maximale uit jezelf kunt halen.

Op deze site kun je allerlei ervaringsverhalen lezen van mensen die met, dankzij en soms ondanks ADHD/ADD lol, liefde, plezier en uitdaging beleven. Want de leukste versie van jezelf….ben je zelf!!!

 

(Klik op de afbeelding voor het hele artikel)
ADHD hoeft niet gefikst te worden!
Voor de corona tijd verscheen dit artikel in de krant .Voor degenn die het nog niet gelezen hebben deel ik het graag nog een keer 😀
Afgelopen dinsdag stond er een artikel in de krant naar aanleiding van een interview met mij, en nog nooit heeft een artikel zo megaveel reacties opgeleverd als deze keer. De telefoon en mailbox stonden echt op ontploffen.
Ik ga even terug in de tijd, ergens eind vorig jaar had ik het gesprek met de journaliste. En dat begon met dat ze vijf tips wilde om anders om te gaan met ADHD. En die vraag heb ik al heel vaak gehad en ik stuitte altijd op onbegrip als ik probeer om onze aanpak uit te leggen. Te ingewikkeld, te weinig concreet, of ik het even kan platslaan naar do’s & don’ts bij ADHD.
De meeste journalisten wilden gewoon even een ‘doe dit en dat en dan gaat het veel beter’- stukje schrijven. Zo van: als je vaak verkouden bent moet je elke dag een sinaasappel eten. Maar dan op het gebied van ADHD.
Jammer genoeg laten heel veel dingen in het leven zich niet terugbrengen tot een simpel lijstje. En zeker ADHD/ADD niet. Maar ook al zijn er geen simpele tips, er zijn wel degelijk heel veel mogelijkheden!
Dus wat was ik blij en verrast dat ze het echte dieperliggende gedachtegoed van onze aanpak wist te vertalen naar 5 punten. Dus wel 7 tips, maar met diepgang. Ik ben er blij mee! Ben benieuwd wat jij er van vindt.
Cathelijne
———————————————————————————————————–

Oproep:

 

Kom je bij ons stage lopen?
In deze gekke corona-tijd is het natuurlijk extra lastig een leuke stage te vinden. Bij ons gaat alles wat creatief is gewoon door dus een fijnere plek bestaat er bijna niet! Vind jij het leuk om steeds weer aan de wieg van nieuwe ideeën te mogen staan, hands-on aan de slag te kunnen en lekker gelijkwaardig te kunnen sparren? Mooi want dan zijn we op zoek naar jou!
Want jij bent gedreven, kundig, creatief, professioneel, energiek en open. Je weet waar je goed in bent en wat je graag doet. En je maakt fouten. Want dat hoort erbij en daar leren we van. Telkens weer.
In jouw stage werk je samen met de coördinator Social Media en Online Marketing, en andere collega’s bij het optimaliseren van de marktbewerkingsacties, met als doel om een grotere naamsbekendheid, brand-identity, klantenbinding en klantenwerving te genereren. Dat doe je door jouw kwaliteiten als online marketeer, ontwerper of expert op het gebied van crossmediale communicatie in de mix te gooien.
Je werkzaamheden bestaan uit:
• Multimedia ontwerpen en maken voor de website; filmpjes, banners, beelden.
• Teksten en boodschappen omzetten in inspirerend beeldmateriaal voor Social Media, nieuwsbrieven, brochures en andere communicatiemiddelen.
• Meedenken in de creatieve en uitgebreide marketing-brainstorms en de uitvoering ervan.
• kortom je doet er alles aan om de wereld te laten zien wat voor leuk bedrijf wij zijn!
We zijn vooral op zoek naar jou omdat je:
• Een opleiding volgt op het gebied van CMD, Vormgeving of Crossmediale communicatie
• De inhoud van een tekst / boodschap goed kan samenvatten tot een inspirerend beeld
• Goede vaardigheden en ervaringen hebt met sofware voor webdesign en multimedia design (WordPress, Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere etc)
• Graag werkt zowel zelfstandig als in een team
• Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt zowel mondelijk als op papier
• Volledige beheersing van de Nederlandse taal hebt
• Passie hebt voor persoonlijke ontwikkeling en het delen hiervan
Over ons:
ADHD-Nederland is een eigenwijs bureau. We denken net even anders dan anders en begeleiden net even anders dan anders. Kan maar zo dat dat jou aanspreekt! Heb je iets met eigenwijsheid? Misschien zelfs iets met ADHD of ADD? Overweeg dan een leuke stage te komen lopen bij ons
ADHD-Nederland biedt jou:
• Een steengoede werkomgeving met collega’s die altijd voor je klaar staan voor persoonlijke aandacht
• Veel ruimte om te leren en zelfstandig te werken
• Kansen om direct input te geven op directieniveau tijdens de marketing-brainstorms
• Tijd om jouw onderzoek en stageverslag te doen en goede begeleiding
• Goed bereikbaar kantoor in Delft, op 5 minuten lopen vanaf Station Delft. We verhuizen in oktober naar Zoetermeer en daar zijn we ook goed bereikbaar met het OV.
• Vergoeding in overleg
• Je mag gedurende je stage kosteloos al onze workshops bijwonen en ook iemand gratis meenemen
Heb je interesse? Mail ons! info@adhd-nederland.nl