Enquête in het kader van profielwerkstuk

Onlangs kwamen twee jonge dorpsgenoten op mij af met de vraag of ze een enquête mochten plaatsen op een forum voor ADHD. Dit alles in het kader van hun profielwerkstuk van 6 VWO. Bij wijze van uitzondering: willen jullie deze dames helpen? Ze zullen het erg waarderen. Meer informatie vind je hieronder:

[blijkbaar was deze versie van de enquête niet laagdrempelig genoeg om in te vullen, vanwege de vraag om een deel ook in te laten vullen door een familielid of kennis. Er volgt een nieuwe enquête…]

Geachte heer/mevrouw,

Wij zitten op dit moment in 6 vwo en doen ons profielwerkstuk over ADHD. Wij doen onderzoek naar de medicatie en mentale coaching voor volwassen mensen met ADHD (ADD en ADHD). Om dit onderzoek uit te voeren hebben wij een enquête gemaakt. Wij zouden het zeer waarderen als u deze enquête kan invullen en naar één iemand kan sturen, dit is een familielid of kennis die op de hoogte is van het gebruik van uw ADHD medicatie en/of het participeren aan mentale coaching. Deze vragenlijst hoeft alleen te worden ingevuld door mensen die medicatie gebruiken of hebben gebruikt en/of door mensen die doen of hebben gedaan aan mentale coaching. Het invullen van de enquête zal niet langer dan 15 minuten duren. Bij voorbaat dank.
https://www.enquetetools.nl/enq/19927bc2aa1b69

Met vriendelijke groeten,
Angelique van Bussel en Sharon de Wit

Over Richard Spek

Speak Your Mind

*