Robert

Robert

Lees de blog van Robert

Hallo, ik ben Robert. Ik ben 31 jaar oud en heb ADD waar ik hier met regelmaat een stukje over zal schrijven. Soms misschien een hele persoonlijke ervaring, soms gewoon iets grappigs of iets waar ik me aan stoor. De onderwerpen zullen enorm uiteenlopen en lang niet alles zal specifiek over ADD gaan, want de tijd dat ik dacht dat ADD maakte wie ik was is voorbij. Tegenwoordig heb ik gewoon ADD en ben ik er gelukkig weinig meer mee bezig, hoewel ik voor deze column een uitzondering zal maken.

Recente post: Stemmingswisselingen

Recente post: Plannen, projecten en ambities.

Recente post: Eerste blog van Robert

Redacteur12

Redacteur12

Lees de blog van Cathelijne

Cathelijne is de motor achter ADHD-centrum Nederland en schrijver van oa het boek ADHD: hoe haal je het uit je hoofd. Ook voor ons blogt ze geregeld over wat ze in haar werk en prive meemaakt. Cathelijne is geheel niet onbekend met het fenomeen, Snel Overprikkeld Brein. Aangezien ook het Snel Verveelde Brein haar goed omschrijft, zijn haar belevenissen om daar balans in te houden altijd interessant!

Recente post: De vanzelfsprekendheid van vriendschap

Recente post: Labels

Recente post: Amsterdam

Kirsten

Kirsten

Lees de blog van Kirsten

Ik ben Kirsten, een hoogsensitieve vrouw met een goed en stormachtig stel hersens. Ik verdiep me graag in (interieur-) design, architectuur, kunst, voeding, natuur, psychologie en ik hou van schrijven. Op dit blog zal ik regelmatig mijn gedachten delen over de uitdagingen, pieken, dalen en bijzondere momenten die ADHD met zich mee brengt.

Recente post: Van binnenuit en voorwaarts

Recente post: Het leven is een hysterische musical

Recente post: Ode aan de liefde

Djamila Atlaoui

Djamila Atlaoui

Lees de blog van Djamila

Hallo, Ik ben Djamila, 24 zomertjes jong. Momenteel reis ik de wereld rond. Ik heb geen ADHD of ADD. Je zou kunnen zeggen dat ik internaliserende ADHD heb. En om al die gedachten een plekje te geven heb ik alleen pen en papier nodig. Ik hoop dat ik jullie kan vermaken met mijn woorden.

Recente post: Ik diagnosticeer mezelf met..

Recente post: Ik ga op reis en neem mee… ADHD

Recente post: Beste ADHD

Doriene van Luttervelt

Doriene van Luttervelt

Lees de blog van Doriene

Voor diegenen die mij nog niet kennen zal ik eerst eens iets over mijzelf vertellen. Ik ben Doriene, geboren in Den Haag als èchte watervrouw, 47 jaar jong, zelfstandig ondernemer met een grote passie voor dans. Salsaaaaaaaa, bachata en kizomba. Voor mij, is het erg lekker om in mijn lijf te zijn in plaats van in mijn hoofd.

Recente post: #ADHDD – een huis aan en onder water

Recente post: ADHDvrouw – een vrouwelijke ondernemer mèt

Recente post: #ADHDD – een ondernemer mèt

Redactie ADHDITION Magazine

Redactie ADHDITION Magazine

Lees de blog van Redactie

Recente post: Typisch weer zo’n AD(H)D-moment!

Recente post: Letterlijk

Recente post: Een leven met AD(H)D