ADHD en werk app

ADHD en ADD 5minuteninfo-app

Vers van de pers, dus wij hebben hem nog niet uitgeprobeerd: er is een app beschikbaar over ADHD en werk. Op basis van de omschrijving zijn wij nieuwsgierig.Is dit een zoveelste betuttelende benadering over hoe je je werkgever kan leren omgaan met jouw stoornis (bah, het woord alleen al), waarin je als een arbeidsgehandicapte wordt gezien en met tips en trucs (kortweg: trips) wordt overladen? Of is het een app die echt een verschil maakt en je werkgemak en welbevinden op de werkvloer vergroot? Natuurlijk gaan wij van ADHD-magazine hem uitproberen. Maar we horen los van onze eigen bevindingen natuurlijk graag wat jij er van vindt!

Downloaden doe je op https://play.google.com/store/apps/details?id=info.ziektes.apt.adhd

Groeten van het ADHD-magazine Team!

Over Redacteur12

Cathelijne is de motor achter ADHD-centrum Nederland en schrijver van oa het boek ADHD: hoe haal je het uit je hoofd. Ook voor ons blogt ze geregeld over wat ze in haar werk en prive meemaakt. Cathelijne is geheel niet onbekend met het fenomeen, Snel Overprikkeld Brein. Aangezien ook het Snel Verveelde Brein haar goed omschrijft, zijn haar belevenissen om daar balans in te houden altijd interessant!

Comments

  1. Het is een app niet bedoeld voor de ad(h)d’er maar voor collega´s en werkgevers die waarschijnlijk weinig van ad(h)d afweten.

  2. oke dat scheeld dan kan ik hem lekker laten staan
    vind het wel jammer dat er na 4mnd nog geen reactie is van uit het magazien
    maar dat is dus logisch want dat zijn ook vindingrijke mensen

Speak Your Mind

*