ADHD test Volwassenen

Korte ADHD Volwassenen test

Gebaseerd op ervaring en gedrag van volwassenen die ADHD hebben.

Comments

 1. heb ik het of heb ik het niet

 2. Geachte lezer,
  Ik kan me bij ADHD niets anders voorstellen dan de bekende personen op de tv die zo erg druk zijn, vreselijk! Ik ben dat niet!!!
  Het blijkt nu dat de verschijnselen van ADHD iets héél anders inhouden dan ik ooit verwacht had.
  Ik zoek nog steeds oekende én heb wel prof. hulp gezocht. Via deze manier ben ik pas op de hoogte gebracht van mijn mogelijke ADHD . Kan me niet voorstellen!!!!

  • Esmiralda Hooiveld zegt

   Zelf weet ik dat ik ADHD heb maar de mensen om me heen niet en ik slik geen medicijnen en heb dit ook nooit gedaan (goed aangepast gedrag aangeleerd) Veel mensen denken idd dat mensen met ADHD de hele dag door stuiteren wat dus niet altijd het geval is. vooral bij volwassenen. en zo zie je maar weer he. 🙂

  • Cassandra zegt

   MENSEN MET AUTISME EN ADD ZIJN NIEUWETIJDSKINDEREN. HET IS GEEN STOORNIS OF BEPERKING, MAAR JUIST HET TEGENOVERGESTELDE. ADHD’ERS ZIJN HET TYPE INDIGO’S

   • kan dit ook in kleine letters??

    • Cassandra zegt

     ja, sorry. dit kan. ik wou alleen dat mijn reactie opgemerkt werd. er zijn zoveel mensen die verwerpen wat ik zeg en me raar vinden.. ik heb syndroom van asperger, een type autisme

   • Als ik vroeger had geweten dat ik ADHD had, had mijn leven toch heel anders uit gezien. Na veel geworstel en problemen heb ik mij erbij neergelegd dat ik dom en lui ben. Maar het tegendeel blijkt waar toen ik de diagnose kreeg op mijn 35e. Maarja, toen zat ik al met een drugs en alcohol verleden. Lage opleiding genoten. En afgekeurd.

 3. Leonie zegt

  Idd zo ook ik heb adhd maar op me werk niemand die het weet…. dus wij stuiterballen kunnen ons dus wel prima aanpassen…. in tegenstelling tot normale mensen zonder adhd… wij kunnen heel goed schakkelen long leve adhd..

 4. Hallo,

  Ik vroeg mij af of iemand mij kan helpen met advies geven of ik ADHD / add heb……
  Probeer mij niks aan te trekken over wat andere over mij denken….zoals heb je ADHD?
  Slik al een half jaar medicijnen voor paniekaanvallen na een moeilijke tijd.
  Ben enorm gevoelig voor veranderingen en bij veel mensen om mij heen kan ik heel druk zijn.
  Thuis op de bank hoor je mij niet.
  Nu vindt ik druk zijn niet heel erg…probeer mijn energie kwijt te raken door met de kids op bso te sporten maar op een gegeven moment wordt ik er zelf vooral niet lekker van. Misselijk, zenuwachtig, steken in mijn borst omdat ik mij denk ik gek loop te maken. Gevoel wat ik heb: stormt in mijn hoofd. Soms na een lange dag werken zoals vandaag gesloopt en soms emotioneel.

  Heb de neiging om de huisarts te bellen morgen voor een afspraak.
  Kan iemand mij helpen?

  • Hallo Alice,

   Het lijkt mij een goed idee om een afspraak met je huisarts te maken. Indien nodig kan hij/zij je dan doorverwijzen naar passende hulp voor je klachten.

   Groetjes,
   Sara

 5. Wat een belachelijke test. Maakt niet uit wat je invult; je moet altijd naar een ADHD-behandelaar.

 6. Wat een achterlijke test, wie zitten er achter deze testen! De farmaceutische industrie zeker om nog meer gel duid de adhd hype te halen. Kijk maar eens een aflevering van Zembla over de adhd hype.
  Belachelijk! Hoeveel mensen krijgen onterecht een diagnose! Jullie moeten je kapot schamen!

  • Als je het zo belachelijk vind, doe de test dan lekker niet!

  • There must be some mistake. Blj8#aevich&og211;”or Grabojevich,” as they call him in his home state–is a liberal Democrat who recently pushed a strict new ethics law through the Illinois legislature. Can’t be his fault. Got to be that darn George W. Bush again. Or maybe Sarah Palin made him do it. Yeah, that’s the ticket. Those darn Republicans!

 7. coquel zegt

  Ik kan niet m’n resultaat, het schrijft altijd page no found. ben ik de enige met zo’n antwoord als ik de resultaat wilt zien?

 8. Helaas werkt het bij mij ook niet 🙁

 9. Wat een oplichterij. Dat er nog mensen zijn die hier instinken.. Het is allang bewezen dat ADHD een verzonnen ziekte is. Misselijkmakend dit..

 10. Hallo Thomas

  En ben je nu een beetje opgelucht?

  Mvg

 11. Wat een nepsite zeg! Er wordt gezegd ‘direct uitslag’ niet dus! Je moet eerst je mail adres geven. Zeker voor adhd’ers werkt dit heel frustrerend omdat zij alles precies nemen. Pfff dikke doeiii!

  • Adriana Klappe zegt

   Ik vind jouw reactie wel héél erg gekortwiekt! Akelig!!!
   Denk eerst eens 2x na en verdiep jezelf in andere meningen en geef dán pas een mening i.p.v. meteen te spuien!
   Groeten A3

 12. Thomas zegt

  Paul de vries psychiater ggz Leidschendam rivierduinen wil er niet in meegaan deze psychiater voldoet niet voor werk veel klachten over hem wil hem daarom ook niet meer hopelijk kunt u mij helpen zsm ook deze klacht doorgeven aan de klachten com ggz

Speak Your Mind

*