Positieve ADHD volwassenen Test

Comments

 1. Marie-José van Beurden zegt

  Zover ik weet heb ik geen AD(H)D. Man en zoon wel. Wilde de test een uitproberen om te weten in hoeverre ik scoor in AD(H)D.

 2. Désirée zegt

  Haha mijn partner heeft net de positieve test gedaan (hij heeft officiële diagnose sinds februari 2011) en hij scoorde 92,3 %
  Wel fijn dat het ook op een positieve manier benaderd wordt!

 3. Hahaha… De test is te lang voor me ik kan hem niet afmaken omdat ik afhaak (komt ook omdat ik de eerste 10 vragen allemaal positief heb beantwoord, kennelijk werd dat daarna saai ;)). Wel leuk idd dat er een hele positieve benadering gekozen wordt!

  • haha klassieker, dit is leuk hier heel herkenbaar
   HAHa 🙂

   • lol, ik had btw bij ADHD expert in Delftse ziekenhuis een test gedaan ….bij Sandra of dr.. nog wat?
    ik scoorde cum laude…. soort van.
    na 1,5 jaar controlerende bezoeken bij een fanclub van ADHD en doktoren en allerlei trucjes, ging t reasonably goed
    Toen bezuinigen en ik kon als langstzittende weg, terug naar af… maar ik heb alle specialisten laten lachen met een uitdossing de laatste dag en een strip van Sigmund 🙂
    en en en….. ik heb een zo goed als vaste sleutel verblijfplaats… als ze er liggen dat spreekt voor zich
    toch wat geleerd 🙂

 4. Cootje zegt

  :):):):):) Dit is nog eens een leuke test!

 5. Ik had al zo’n vermoeden….

 6. Achter de i-pad berekent ie. Score niet. Wordt niet ondersteund.
  Ik heb maar twee vragen met oneens beantwoord.
  De rest is 1 op 1 eens.
  Zegt dat wat?

 7. Dochter en man ADHD maar misschien ik ook??? Helaas doet de test het niet op de i-pad. Ander keertje opnieuw. Dacht het niet. Nu. Gedaan omdat ik zit tw wachten en wakker aan het blijven ben met de nodige alc. Op

 8. Hahahha deze test is leuk, wilde hem echt uit proberen. Volgens deze test zou ik met de score van 80 %
  adhd bedrading hebben.
  Onze dochter heeft add vandaar.
  Heb net ook de volwassen adhd test gedaan en daar scoor ik 50/50.
  Dus wat nu?????

  Denk zelf dat ik het ADD type ben.
  Een collega wees mij deze week er nog op dat ik mijn projecten niet op tijd had en waarom dat kon gebeuren.
  Uitstelgedrag noemde ze nog. Heb er over na gedacht en tja ik moet toegeven dat dat wel het geval is.
  Wil zo geen vervelende collega zijn en steeds tegen hetzelfde probleem aan lopen namelijk.
  Misschien toch wijsheid om mezelf echt te laten testen!

  Mvg, Simone van Turenhout.

 9. Een waarschijnlijk te goede vragenlijst voor een nu verbaasd persoon (dat het niet eerder ter sprake is gekomen, inmiddels 33 jaar oud) , 100% eens, en dus ADHD vervolg onderzoek.

  Dank voor de vragenlijst, veel succes allen die ook een hekel hebben aan regels en autoriteit en het bij het eerste woord al weten waar het heen gaat, en waarschijnlijk de rug toekeren of creatief om de regels hun doel bereiken :).

  Groet Marco.

 10. blijkbaar ben ik een 100% ADHDerke, wat me niet verbaasd. De vragen waren voor mij vrij ludiek telkens ik moest bedenken yep, yep, yep Loop al bijna 50 jaar op deze planeet rond, was op school een dwarse student en sommige leerkrachten vonden mij superdom, anderen superintelligent. Grappig want nu zou ik gewoon een stempel krijgen, wat extra tijd voor toetsen en veel begrip, maar zou dat beter zijn??

 11. Als adhd-er is het prettig om zo nu en dan via input van buiten te horen dat ik oké ben. Daarom doe ik dit soort door andere wellicht als kansloos bestempelde positieve testjes graag.

 12. galit zegt

  ik heb ADHD dat wist ik al maar op de test scoorde ik heel hoog dus nu weet ik dat ik echt ADHD heb

 13. Miriam zegt

  Voor de zoveelste keer een online-test gedaan en Ja hoor! Al mijn hele leven loop ik met het gevoel ’anders’ te zijn en mijn omgeving op een veel intensere manier te beleven dan de mensen om mij heen. Gelukkig zijn (bijna) al mijn ’talenten’ door mijn ouders en omgeving gezien als bijzonder en heb ik er een positief zelfbeeld aan over gehouden. Maar naarmate de volwassenheid inzet loop ik steeds tegen dezelfde zaken aan. Erg frustrerend. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik dit aangekaart bij een psycholoog. Hij gaf aan niet gediplomeerd te zijn in het vaststellen van ADHD. Hij stelde mij de vraag om goed bij mij zelf na te gaan of ik een stempel wilde voor de rest van mijn leven en in een molen terecht wilde komen. Zeker omdat ik in staat ben een drukke fulltime baan bij een internationale organisatie uit te kunnen oefenen. Tevens gaf hij mij de vraag mee wat mijn verwachtingen waren t.o.v. de diagnose. Een week later spraken wij elkaar weer en na goed na te hebben gedacht, heb ik het daar bij gelaten. Nu, in mijn ruime mid-30er jaren denk ik dat ik er wel aan toe ben. Ja, ik kan 5 dagen per week werken en daarnaast nog veel andere projecten aan. Maar merk dat al mijn energie in mijn focus op werk gaat zitten waardoor mijn focus / energie voor mijzelf (en de mensen om mijn heen) ver te zoeken is wanneer ik vrij ben. Dat klopt niet! Wie heeft er een goed adres waar ik mij kan laten testen? Ik hoor het graag! Bedankt voor je aandacht en ook alvast voor het juiste adres 🙂

 14. Pascal zegt

  Hoi allemaal, ik heb de test ook gedaan en wat wekt mijn verbazing. … juist 6% rood gekleurd vd schijf. Ja ik dacht laat ik het eens vd andere kant bekijken . Uitslag adhd was geen verassing maar geen 100% score beetje jammer maar ja je kan niet alles hebben . Inmiddels is het professioneel vastgesteld. Ik gebruik orkestra (ja is individueel te gebruiken) een voedingsupplement waar ik zo blij mij mee ben en er op een subtiele manier een hele andere wereld voor mij opengegaan is.
  Gr Pascal

Speak Your Mind

*