Redacteuren met ADHD gezocht!

Voor dit blog, de algemene informatie over ADHD en het Magazine zijn wij op zoek naar talentvolle en bij voorkeur ervaren redacteuren. Bij voorkeur met een ADHD/ADD bedrading of veel affiniteit met dit onderwerp.

AD[H]DITION wordt hét Nederlandse platform voor een ieder die wat heeft met ADHD! Schrijf jij mee?

Ben jij (of ken jij) de redacteur die mee wil werken met dit bijzondere project, vul dan dit formulier in:

Over Debbie Swart

Reacties

 1. Robbert zegt:

  Briljant idee!
  ik heb zelf ook adhd en ben zelf ook altijd bezig met het uitzoeken van feitjes etc. ben wel bereid om altijd wat feitjes te verspreiden op deze community

  top!

 2. Beste Anton,

  Ik heb zelf ook ADHD en ben veel bezig met het opzoeken van informatie. Ik ben momenteel zelfs bezig met het schrijven van een bachelorthesis over ADHD. Ik weet niet of jullie nogsteeds opzoek zijn naar redacteurs en wat dit precies inhoudt maar het lijkt me in iedergeval wel leuk om te doen.

  Groetjes,
  Esther

 3. Elleke van Duin zegt:

  Dag, mijn naam is Elleke en ik ben freelance journalist. Voor een Nederlandse glossy ben ik op zoek naar volwassenen (bij voorkeur vrouwen) die willen vertellen wat voor invloed de diagnose ADHD heeft/heeft gehad op hun leven. Wat is er zoal veranderd? Hoe reageerde hun partner? Hun kinderen? Hoe gaat het op hun werk? Zelf ben ik moeder van twee kinderen, waarvan de oudste (15) de diagnose ADHD/ASS heeft. Over de opvoeding/aanpak verschilden zijn vader en ik dusdanig, dat we inmiddels uit elkaar zijn. Dus ik weet hoe het is om met een ADHD’er in huis te wonen. Ik hoor jullie verhalen graag. Het mag anoniem, maar hoeft niet. Uiteraard krijgt iedereen van tevoren de tekst ter goedkeuring te lezen en wordt er niets gepubliceerd waarvoor geen toestemming gegeven is. Ik ben benieuwd….

Laat wat van je horen

*