Redacteuren met ADHD gezocht!

Voor dit blog, de algemene informatie over ADHD en het Magazine zijn wij op zoek naar talentvolle en bij voorkeur ervaren redacteuren. Bij voorkeur met een ADHD/ADD bedrading of veel affiniteit met dit onderwerp.

AD[H]DITION wordt hét Nederlandse platform voor een ieder die wat heeft met ADHD! Schrijf jij mee?

Ben jij (of ken jij) de redacteur die mee wil werken met dit bijzondere project, vul dan dit formulier in:

Over Redacteur12

Cathelijne is de motor achter ADHD-centrum Nederland en schrijver van oa het boek ADHD: hoe haal je het uit je hoofd. Ook voor ons blogt ze geregeld over wat ze in haar werk en prive meemaakt. Cathelijne is geheel niet onbekend met het fenomeen, Snel Overprikkeld Brein. Aangezien ook het Snel Verveelde Brein haar goed omschrijft, zijn haar belevenissen om daar balans in te houden altijd interessant!

Comments

 1. Briljant idee!
  ik heb zelf ook adhd en ben zelf ook altijd bezig met het uitzoeken van feitjes etc. ben wel bereid om altijd wat feitjes te verspreiden op deze community

  top!

 2. Beste Anton,

  Ik heb zelf ook ADHD en ben veel bezig met het opzoeken van informatie. Ik ben momenteel zelfs bezig met het schrijven van een bachelorthesis over ADHD. Ik weet niet of jullie nogsteeds opzoek zijn naar redacteurs en wat dit precies inhoudt maar het lijkt me in iedergeval wel leuk om te doen.

  Groetjes,
  Esther

 3. Elleke van Duin zegt

  Dag, mijn naam is Elleke en ik ben freelance journalist. Voor een Nederlandse glossy ben ik op zoek naar volwassenen (bij voorkeur vrouwen) die willen vertellen wat voor invloed de diagnose ADHD heeft/heeft gehad op hun leven. Wat is er zoal veranderd? Hoe reageerde hun partner? Hun kinderen? Hoe gaat het op hun werk? Zelf ben ik moeder van twee kinderen, waarvan de oudste (15) de diagnose ADHD/ASS heeft. Over de opvoeding/aanpak verschilden zijn vader en ik dusdanig, dat we inmiddels uit elkaar zijn. Dus ik weet hoe het is om met een ADHD’er in huis te wonen. Ik hoor jullie verhalen graag. Het mag anoniem, maar hoeft niet. Uiteraard krijgt iedereen van tevoren de tekst ter goedkeuring te lezen en wordt er niets gepubliceerd waarvoor geen toestemming gegeven is. Ik ben benieuwd….

 4. Wat een goed initiatief! Ik heb de diagnose AD(H)D sinds september 2018, en zit eigenlijk nog wel deels in de acceptatiefase. Toen ik na mijn echtscheiding medio 2018 verhuisde met mijn 3 kids, genoot ik wel van het alleen zijn en zelf alles bepalen, maar begon ik ook tegen problemen aan te lopen: niet goed prioriteiten kunnen stellen, slechte tijdsinschatting hebben van activiteiten, te laat overal: story of my life, achteraf. Bij de zoveelste baan afgewezen worden omdat het niet lukt mee te gaan in de stroom, de routine, de productie…. Ik ben op dit moment op de goede weg mijn leven, met kids, en mijn wensen, vorm te geven 🙂 en dat is nog een heel proces! Ik zou er heel graag over mee willen schrijven (ik doe niets liever 🙂

 5. carmen van neste zegt

  Zoeken jullie ook Belgische schrijvers of is dit enkel voor de enthousiaste ADHD-Nederlander? Ikzelf ( ik doe een poging althans ) ben een boek aan het schrijven over ADHD-talenten voor jongeren en jongvolwassenen. Het staat nog in zijn kinderschoenen, maar ik heb tamelijk wat materiaal liggen die ik graag wil delen of waarmee ik actief aan de slag kan mee gaan.

Speak Your Mind

*